HomeNieuwsEntertainmentBen Segers lanceert kerstsingle met een ruig kantje

Ben Segers lanceert kerstsingle met een ruig kantje

We kennen Ben Segers van zijn rollen in ‘Safety First’ en ‘Wat als?’, maar de acteur smijt zich nu ook in muziek. Om het theaterstuk ‘Hells Bells’ te promoten lanceert hij voor het eerst een kerstsingle. 

Een kerstsingle à la Mariah Carey of Michael Bublé moet je niet verwachten. Het nummer ‘G.L.O.R.I.A.’ heeft namelijk een ruiger metal-kantje. De bandnaam ‘Hells Bells’ is een verwijzing naar een nummer van hardrockband AC/DC.

‘Hells Bells’ in theater

De kerstsingle werd uitgebracht ter promotie van het theaterstuk ‘Hells Bells’ met acteurs Ben Segers, Lucas Van den Eynde, Bert Huysentruyt en Dominique Mondelaers. Het gaat over vier mannen die zonder succes in een metalband spelen.

“Ze hebben maar één droom: een eigen album maken. Maar de groep komt niet van de grond en ze hebben geen centen om de plaat te betalen. Dus besluiten ze om geld in het laatje te brengen met een kerstsingle ‘G.L.O.R.I.A.’”, vertelt Segers aan het Nieuwsblad. “Het nummer en de clip horen bij het toneel, maar we vonden het zo leuk dat we hebben beslist het ook uit te brengen. Het is tenslotte bijna eindejaar.”

Geen muzikale carrière

De videoclip werd al massaal bekeken en de helft van de voorstellingen zijn al uitverkocht. Toch moeten we geen carrièreswitch van Segers verwachten. “Dat sommige mensen denken dat we het echt menen, maakt het nog hilarischer”, aldus de acteur.

Het theaterstuk ‘Hells Bells‘ gaat op 8 februari in première.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels