HomeNieuwsEntertainmentBeelden tonen hoe Sean Dhondt klets krijgt van vriendin: «Normaal gezien reageren...

Beelden tonen hoe Sean Dhondt klets krijgt van vriendin: «Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar…»

Uit videobeelden blijkt dat Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera op vakantie slaande ruzie hebben gehad. Intussen heeft Sean op het incident gereageerd. «Het was een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel», klinkt het.

Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) genoten in juli van een vakantie in een hotel in de Turkse badplaats Antalya. Op een bepaald moment kregen ze echter een kletterende ruzie aan het zwembad van hun hotel. Enkele Vlaamse toeristen waren daar getuige van en filmden het incident. In de video zien we hoe Maithé Sean in het gezicht slaat en horen we haar roepen dat hij «elke nacht seks heeft met andere meisjes».

Security erbij

Volgens de Vlaamse toeristen was dat maar een greep uit de langdurige discussie. «Die heisa heeft zeker een halfuur tot drie kwartier geduurd. En het ging er hevig aan toe. Zeker zeven keer heeft zij hem een mep in zijn gezicht gegeven, ze was woest. Ze gaf ook meermaals een woedende ruk aan zijn zwemshort, die bij momenten erg laag hing. Uiteindelijk is de security van het hotel erbij moeten komen. Zo gênant, iedereen keek», vertellen ze in Dag Allemaal.

Banale discussie

Inmiddels heeft Sean op Instagram zijn versie van het verhaal meegegeven. «We hebben vernomen dat de boekskes alweer druk bezig geweest zijn om een artikel te brengen over ons. Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar omdat we zagen dat ze het weer lekker dramatisch en met de nodige overdreven sensatie publiceerden, willen we er zelf voor één keer toch iets over zeggen. In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft. En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen en dat vervolgens met eigen tekst en uitleg door te sturen naar de boekskes? Uiteindelijk een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel. (want ‘schat, het is all-in, dus we moeten er álles uit halen hé?!’) Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven! X Maithé & Sean», lezen we.

Mediastorm

Twee jaar geleden raakte Sean nog verwikkeld in een mediastorm toen er naaktbeelden van hem de ronde deden op sociale media. We weten intussen dat hij in de val gelokt werd door ene ‘Eveline’. De affaire zorgde uiteindelijk voor het einde van zijn tienjarige huwelijk met Allison Scott, zo deelden ze in april van vorig jaar aan. Een maand later bleek dat hij al een nieuwe liefde gevonden had, Miss België 2017-finaliste Maithé Rivera Armayones.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/beelden-tonen-hoe-sean-dhondt-klets-krijgt-van-vriendin-normaal-gezien-reageren-we-hier-nooit-op-maar

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels