HomeNieuwsEntertainmentBebe Rexha deelt ondeugende foto voor haar 30ste verjaardag

Bebe Rexha deelt ondeugende foto voor haar 30ste verjaardag

‘Last hurrah’-zangeres Bebe Rexha heeft vrijdag dertig kaarsjes uitgeblazen. Dat vierde ze met een gewaagde foto met een duidelijke boodschap.

De Albanees-Amerikaanse zangeres Bebe Rexha staat erom bekend om body positivity te promoten. Zelf wordt ze al te vaak geconfronteerd met denigrerende kritiek omwille van haar uiterlijk.

Kotsbeu

Zo liet een mannelijke producer haar onlangs weten dat ze te oud zou zijn om sexy foto’s op Instagram te delen. Bebe was gedegouteerd door zijn commentaar. “Ik ben dergelijk commentaar kotsbeu. Ik ben het beu om in een hokje geplaatst te worden. Ik bepaal mijn eigen regels wel”, klonk het toen onder meer.

Verjaardagskostuum

In de nasleep van dat akkefietje deelde de populaire zangeres vrijdag een gedurfd verjaardagskiekje. Daarop ligt ze halfnaakt met enkel een string aan op de grond van haar badkamer. “Dit is hoe 30 eruitziet. Mijn verjaardagskostuum. Eigenliefde. Body positivity. Mijn onbeschaamde zelve. Stretchen en lippenstift aanbrengen voor mijn show. #geen20meer”, schreef ze erbij.

Het bericht Bebe Rexha deelt ondeugende foto voor haar 30ste verjaardag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels