HomeNieuwsEntertainmentBart De Pauw zal niet te zien zijn in ‘De Collega’s 2.0′

Bart De Pauw zal niet te zien zijn in ‘De Collega’s 2.0′

Bart De Pauw zal niet te zien zijn in ‘De Collega’s 2.0′, de nieuwe film van Jan Verheyen. Nochtans was in eerste instantie gepland dat de acteur een van de hoofdrollen zou spelen in de prent. “De Pauw voelt zich nog niet klaar om weer als publieke figuur naar buiten te komen”, klinkt het.

‘De Collega’s 2.0′ moet een filmversie worden van de populaire komische tv-serie ‘De Collega’s’, die destijds werd uitgezonden op de toenmalige BRT. Jan Verheyen zou de regie voor zich nemen, en aangezien De Pauw een goede vriend is van hem, wou hij de acteur graag betrekken bij het project.

“De tijd is nog niet rijp”

Na de klachten over grensoverschrijdend gedrag, besluit De Pauw de boot af te houden. “De Pauw voelt zich nog niet klaar om weer als publieke figuur naar buiten te komen. Hij voelt dat de tijd niet rijp is om mee te spelen in de film”, vertelt een anonieme bron aan Dag Allemaal. Het scenario is wel deels van zijn hand.

“De Pauw had gehoopt dat de zaak al geseponeerd zou zijn. Eens dat gebeurd is, kan hij verder. Maar het ziet er naar uit dat dat niet voor de nabije toekomst is”, klinkt het nog.

‘De Collega’s 2.0′ wordt in december in de zalen verwacht. Acht acteurs uit de oorspronkelijke tv-serie zullen opnieuw hun opwachting maken. Vertrekpunt van de film is een nieuw, ambitieus diensthoofd dat een teambuilding-weekend plant.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels