HomeNieuwsEntertainmentBab Buelens oogst lof met bikinifoto: «Mooiste vrouw van Vlaanderen!»

Bab Buelens oogst lof met bikinifoto: «Mooiste vrouw van Vlaanderen!»

Bab Buelens krijgt heel wat complimenten op een vakantiefoto die ze met haar volgers deelde. «Echt mooi om je zo te laten zien, respect!», is de algemene teneur in de reacties.

Bab Buelens vertoeft momenteel met haar man Vincent Banić in het Zuiderse Italië. Met temperaturen diep in de 20 graden is dat ideaal weer om zwemkledij aan te trekken. Precies wat Bab in gedachten had en omdat ze het gezicht is van het Italiaanse kledingmerk Tezenis, koos ze uiteraard voor zo’n bikinisetje.

Respect

Haar volgers reageren vol bewondering op de zomerse foto’s. «Je ziet er stralend uit in je mooie bikini», «Mooiste vrouw van Vlaanderen», «Je bent en blijft mooi, ook al heb je 100 littekens. Trouwens chapeau om dit met ons te delen. Love it», «Sterke vrouw», «Echt mooi om je zo te laten zien, respect!», en «Je bent een heel groot voorbeeld voor mij», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram Cs4BYjVNVCH


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/bab-buelens-oogst-lof-met-bikinifoto-mooiste-vrouw-van-vlaanderen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels