HomeNieuwsEntertainmentAstrid Coppens deelt foto waarop ze borstvoeding geeft: “Meest magische gevoel ooit”

Astrid Coppens deelt foto waarop ze borstvoeding geeft: “Meest magische gevoel ooit”

Hollywoodvrouw Astrid Coppens heeft op Instagram een opvallende foto gedeeld. Daarop is te zien hoe de kersverse moeder haar dochtertje borstvoeding geeft. Ze spoort toekomstige moeders aan om hetzelfde te doen.

Op 28 juni beviel Astrid Coppens van haar eerste dochtertje, Billie-Ray. De 36-jarige brunette en haar echtgenoot Bram Coppens (39) zijn helemaal in de wolken. Astrid kiest ervoor om haar dochter borstvoeding – en dus geen flesvoeding – te geven.

Geduld en doorzettingsvermogen

Ze is erg blij dat ze die beslissing genomen heeft. “Je kind borstvoeding geven is het meest magische gevoel ooit. Mochten mama’s in spe nog twijfelen, zou je het echt moeten overwegen om borstvoeding te geven. Ik ben zo blij met deze beslissing. Het is in het begin niet altijd even gemakkelijk en borstvoeding geven vergt heel wat geduld en doorzettingsvermogen, maar het is het meer dan waard”, schrijft ze.

Verbondenheid

Heel wat mama’s zijn het eens met haar boodschap. “Inderdaad! En de band tussen moeder en kind wordt nog hechter. Ik kan het ook enkel aanraden”, en “Het is zo’n fantastisch gevoel dat je kleintje groeit met jouw eigen melk”, klinkt het onder meer.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om ook de video te bekijken.

Het bericht Astrid Coppens deelt foto waarop ze borstvoeding geeft: “Meest magische gevoel ooit” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels