HomeNieuwsEntertainmentArnold Schwarzenegger reageert voor het eerst na hartoperatie: “Het gaat beter”

Arnold Schwarzenegger reageert voor het eerst na hartoperatie: “Het gaat beter”

Arnold Schwarzenegger heeft in een tweet voor het eerst een update gegeven over zijn gezondheid na de ingreep aan zijn hart. De voormalig gouverneur van California stelt het goed. “Bedankt voor alle steun. Ik blijf vooruit denken”, zegt hij in de post.

Arnold Schwarzenegger heeft voor het eerst sinds zijn openhartoperatie een teken van leven gegeven. In een video die hij op Twitter plaatste, vertelt de 70-jarige acteur dat hij het goed stelt, maar nog niet in optimale gezondheid verkeert. “Ontzettend bedankt voor alle kaartjes, telefoontjes, emails en sms’jes die ik heb mogen ontvangen naar aanleiding van mijn operatie. Ik heb steun gekregen vanuit de hele wereld en dat doet me erg goed. Ik waardeer dat allemaal enorm”, zegt hij in de videoboodschap.

“Ik wil jullie laten weten dat ik me veel beter voel. Toch kan ik nog niet zeggen dat het goed gaat, ondanks mijn positieve instelling, want op dat punt ben ik nog niet”, legt hij uit. “Jezelf goed voelen is de volgende stap en daar werk ik hard aan met mijn artsen en verpleegsters. We zijn op de goede weg.” Verder heeft de acteur het over de uitstekende zorg die hij genoot tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis.

Buitenechtelijk kind

Na zijn carrière als bodybuilder verwierf Schwarzenegger bekendheid als acteur. Vervolgens was de Oostenrijkse-Amerikaan verkozen tot gouverneur van Californië van 2003 tot 2011. Hij gaf op 16 mei 2011 toe dat hij al tien jaar een buitenechtelijk kind heeft met zijn huishoudster. Na zijn gouverneurschap heeft hij zijn vrouw hierover ingelicht, wat ertoe leidde dat de twee gingen scheiden. In oktober 2012 bracht Schwarzenegger een autobiografie uit met de titel ‘Total Recall’, het grootste gedeelte van het boek gaat over zijn successen in het leven als bodybuilder, acteur en gouverneur.

Het bericht Arnold Schwarzenegger reageert voor het eerst na hartoperatie: “Het gaat beter” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels