HomeNieuwsEntertainmentAriana Grande excuseert zich bij fans voor wansmakelijke grap

Ariana Grande excuseert zich bij fans voor wansmakelijke grap

Zangeres Ariana Grande moet diep door het stof kruipen nadat ze op Instagram een misplaatste grap maakte over een vermoord kind. “Dit was echt niet grappig”, verontschuldigt ze zich bij haar fans.

De controverse begon toen Doug Middlebrook, een vriend van de 26-jarige zangeres, een Instagram-foto postte van JonBenét Ramsey. Het zesjarig meisje werd in 1996 onder mysterieuze omstandigheden bij haar thuis vermoord in de Amerikaanse staat Colorado. “Niemand heeft meer covers gedaan”, schreef hij bij de voorpagina van een krant waarop de foto van het vermoorde kind prijkt.

Ariana Grande postte onder het bericht: “Ik kan niet wachten tot je je voor Halloween verkleed als haar!” Haar vriend reageerde al lachend dat hij al bezig is met de voorbereidingen.

Woedende fans

Het bericht kreeg al snel vlammende kritiek van fans, die het onbegrijpelijk vinden dat de Amerikaanse zangeres grapjes maakt over een vermoord kind. “Ik kan niet geloven dat Ariana dit heeft gezegd. Het arme kind werd bij haar thuis vermoord, dit is een wansmakelijke mop”, klinkt het bij een fan.

Na de zonde komt berouw, maar bij Grande duurde het ruim een dag voor ze het controversiële commentaar van haar Instagram wiste. “Ik heb de post snel gewist en begrijp nu dat het helemaal niet grappig is”, reageerde de zangeres. “Ik heb dit eruit geflapt en bied mijn oprechte excuses aan.”

De mysterieuze moord op JonBenét Ramsey zorgt zelfs 23 jaar na datum nog steeds voor beroering in de Amerikaanse samenleving. Het zesjarige meisje deed voor haar overlijden mee aan vele missverkiezingen en won als schoonheidskoninginnetje een reeks prijzen. Op Kerstmis in 1996 werd ze vermoord gevonden in de kelder van haar ouderlijk huis. De zaak kreeg veel media-aandacht, zowel in de VS als daarbuiten. De moordenaar van het meisje is tot nu toe nog niet gevonden.

 

Het bericht Ariana Grande excuseert zich bij fans voor wansmakelijke grap verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels