HomeNieuwsEntertainmentApple brengt film uit met Will Smith ondanks klap bij Oscars

Apple brengt film uit met Will Smith ondanks klap bij Oscars

Minder dan een jaar na het schandaal rond de klap die Will Smith uitdeelde tijdens de Oscarceremonie, zal Apple in december de nieuwe film ’Emancipation’ uitbrengen, met de acteur in de hoofdrol. Dat heeft het techconcern maandag aangekondigd.

Hollywoodkenners hadden nochtans verwacht dat de historische film over slavernij zou worden uitgesteld, vanwege de slechte reputatie die Smith meedraagt nadat hij de presentator van de Oscars, komiek Chris Rock, in maart vorig jaar een klap verkocht. Het kwam de filmster op veel kritiek te staan. Hij is ook tien jaar lang niet welkom op de ceremonie.

Bioscooprelease

Ondanks de controverse zal Apple ‘Emancipation’ op 2 december in de Amerikaanse bioscopen uitbrengen. Een wek later verschijnt de film op zijn streamingplatform Apple TV+.

Zo kan het bedrijf de film nog nomineren voor de komende Oscars, net nadat het als eerste streamingplatform de prijs voor beste film won tijdens de vorige ceremonie, voor de speelfilm ’CODA’.

Bad Boys 4, van Belgisch regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, werd wel meteen uitgesteld na het Oscar-incident. Will Smith zou de hoofdrol spelen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/apple-brengt-film-uit-met-will-smith-ondanks-klap-bij-oscars

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels