HomeNieuwsEntertainmentAnouk vraagt vriend ten huwelijk: “Ik had de hoop al opgegeven” (video)

Anouk vraagt vriend ten huwelijk: “Ik had de hoop al opgegeven” (video)

De Nederlandse zangeres Anouk is door de knieën gegaan voor haar vriend Dominique. Ze filmde het huwelijksaanzoek terwijl hij geblinddoekt wachtte op haar verrassing.

Na een relatie van bijna zes jaar heeft Anouk (45) haar 19 jaar jongere vriend, basketballer Dominique Schemmekes, ten huwelijk gevraagd. De zangeres van onder meer ‘Nobody’s Wife’ en ‘Girl’ deed dat afgelopen weekend in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Ze vroeg hem om geblinddoekt op een stoel te gaan zitten en stelde vervolgens dé vraag. “Lieve Dominique, wil je met me trouwen?”, vroeg ze. “Ja”, antwoordde hij resoluut.

Eindelijk

Blijkbaar had Dominique haar eerder ook al een paar keer ten huwelijk gevraagd, maar wilde ze het toen nog niet. “Jij hebt het mij een stuk of 20 keer gevraagd en ik heb elke keer ‘nee’ gezegd, ook een beetje uit angst natuurlijk. De bal lag dus bij mij, dus bij deze”, legt ze uit.

Haar vriend was in de wolken. “Ik hou van jou”, reageert Dominique. “Ik ben helemaal aan het trillen. Eindelijk. Dit wilde ik al drie jaar, maar ik had de hoop al opgegeven eigenlijk”, zien we hem op de videobeelden zeggen.

Dankbaar

Achteraf stak Anouk haar blijdschap niet onder stoelen of banken. “Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen, Dominique, en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben”, reageert ze op Facebook.

Anouk en Dominique hebben samen één kind, dochtertje Jelizah. Ze heeft nog vijf kinderen uit drie vorige relaties. Ze trouwde (en scheidde) in het verleden al twee keer.

View this post on Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben  ) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt  Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time  #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

A post shared by anouk (@anouk) on

Het bericht Anouk vraagt vriend ten huwelijk: “Ik had de hoop al opgegeven” (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels