HomeNieuwsEntertainmentAnouk Matton toont strakke buik twee maanden na bevalling (foto)

Anouk Matton toont strakke buik twee maanden na bevalling (foto)

Anouk Matton is exact vier jaar getrouwd met Tomorrowland-resident-dj Dimitri Vegas. Op Instagram deelde ze daarom een innige foto van hun tweetjes. Daarop straalt ze en zou je amper geloven dat ze onlangs nog zwanger was.

Vier jaar geleden stapten Anouk Matton (28) en Dimitri Vegas (29) op Ibiza in het huwelijksbootje. Begin juli bezegelden ze dat huwelijk met een kindje, een zoontje dat luistert naar de naam London Takis Thivaios.

Gelukzak

Dat het nog steeds dikke liefde is tussen de twee, bewijst Anouk met een foto van hun tweetjes om hun vierde huwelijksverjaardag te vieren. «Opnieuw een jaar met mijn man, jij gelukzak! Gelukkige huwelijksverjaardag, mijn ventje», schreef ze naast het kiekje waarop ze in bikini poseert. Twee maanden na de bevalling is haar lichaam duidelijk al volledig hersteld.

Pas na lange tijd een zwangerschapsbuikje

Het duurde bij Anouk overigens meer dan zes maanden voor je echt begon te zien dat ze zwanger was. Dat vond ze zelf ook frappant. «Ongelofelijk, hé. Ik ben al zes maanden zwanger, maar ik heb amper een buikje. Ík zie het natuurlijk wel, maar de mensen op straat merken er nauwelijks iets van. In het begin heb ik zelfs aan de gynaecoloog gevraagd of ik wel zeker in verwachting was», vertelde ze in maart daarover in Dag Allemaal.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/anouk-matton-toont-strakke-buik-twee-maanden-na-bevalling-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels