Vind ons op

Zita

Anouk Matton openhartig: «Ik dacht echt dat ik ging sterven»

Entertainment

Anouk Matton openhartig: «Ik dacht echt dat ik ging sterven»

Anouk Matton vertelt in haar realityshow ‘Anouk Matton Privé’ dat ze enkele jaren geleden een paniekstoornis heeft ontwikkeld. «Op een gegeven moment was het zover gekomen dat ik niet meer naar de supermarkt kon», klinkt het.

De 28-jarige dj legt uit dat haar angststoornis drie jaar geleden begonnen is toen ze op het vliegtuig plots een paniekaanval kreeg. «Ik dacht echt dat ik zou sterven. Ik kon ook niet weg en kreeg geen adem meer. Op dat moment heb ik een angststoornis ontwikkeld. Dat is een gevoel dat u overdondert. Die angst slaat nergens op, dat besef ik, maar toch is die angst er en die neemt heel je lichaam over. Dat is echt een verschrikkelijk gevoel. Op een gegeven moment was het zover gekomen dat ik niet meer naar de supermarkt kon», klinkt het.

Puzzelen

De vrouw van Tomorrowland-resident-dj Dimitri Vegas (39) ging op het internet op zoek naar mensen met dezelfde problematiek. Zo hoorde ze van iemand dat puzzelen kan helpen. «Je kan ermee lachen of je kan het vreemd vinden, maar puzzelen heeft mij heel hard geholpen om die angst te verminderen. We zijn er nog niet helemaal, maar wel al in de goede richting», besluit ze.

‘Anouk Matton Privé’ is elke maandag om 21u40 te bekijken op VTM 2.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/anouk-matton-openhartig-ik-dacht-echt-dat-ik-ging-sterven

Meer in Entertainment

To Top