HomeNieuwsEntertainmentAnouk genadeloos voor ‘The Voice’-kandidaat: “Ik ben niet blij dat je door...

Anouk genadeloos voor ‘The Voice’-kandidaat: “Ik ben niet blij dat je door bent”

‘The Voice of Holland’-jurylid Anouk heeft zich alweer van haar strengste kant getoond. Bij de auditie van een zingende violist haalde ze de hamer nog eens boven.

Afgelopen vrijdag gaf Walter de Kok, een violist die ook wel van zingen houdt, het beste van zichzelf tijdens de blind auditions in ‘The Voice of Holland’. De 29-jarige jongeman bracht zijn versie van ‘Viva La Vida’ van Coldplay, maar al snel werd duidelijk dat Anouk níet ging drukken. De 43-jarige zangeres leek zich zelfs te ergeren aan Walters performance.

“Echt niet goed”

Vlak voor het einde drukte Ali B dan tóch nog af, tot grote frustratie van Anouk, die Walter met de grond gelijkmaakte. “Ik ben niet zo blij dat je door bent omdat ik het gewoon echt niet goed vond. En ik denk: ‘Ja, dan moeten we het zo dadelijk nog een keertje aanhoren’. Ik weet niet wat Ali gaat doen in zo’n korte tijd om jou een soort ommekeer te geven waardoor het opeens fantastisch gaat worden. Daar geloof ik niet in”, klonk het.

Ook Lil Kleine deelde haar mening, maar die nam het iets tactvoller aan. “Ik zou het lekker bij vioolspelen houden”, grapte hij.

Niet aan haar proefstuk toe

Exact een jaar geleden verbaasde Anouk al eens vriend en vijand toen ze bij de battles twee teamleden tegelijkertijd naar huis stuurde. Dat was nooit eerder gebeurd in de talentenshow.

Hieronder kan je de auditie van Walter bekijken. Daaronder volgt de reactie van Anouk.

Het bericht Anouk genadeloos voor ‘The Voice’-kandidaat: “Ik ben niet blij dat je door bent” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels