HomeNieuwsEntertainmentAnn Van Elsen openhartig: "Vroeger zou ik hier ziek van zijn", Jennifer...

Ann Van Elsen openhartig: “Vroeger zou ik hier ziek van zijn”, Jennifer Lopez (49) toont haar strak lichaam (foto’s)

Een nieuwe dag, een nieuwe lading BV-prentjes!

Maar vandaag nemen we er graag ook een beroemdheid uit het buitenland bij. Niemand minder dan Jennifer Lopez toont dat ze op 49-jarige leeftijd nog altijd een moordlichaam heeft. Tot groot genoegen van haar fans op Instagram!

https://www.instagram.com/p/BursS6tARku/

Ook Lesley-Ann Poppe zit met het ouder worden steeds beter in haar vel. Dat bewees ze eerder deze week al eens met een leuke bikinifoto. Maar ook gisteren pakte ze weer uit met een ‘feelgoodfoto’. “It’s all about the right vibe”, verklapte ze.

https://www.instagram.com/p/Buq2H77htGb/

Ann Van Elsen rekent dan weer af met een haatreactie. “Haal nu eens die ambetante Ann Van Elsen van mijn favoriete zender. Jezus wat een zaag. Dat de vakantie maar snel gedaan is”, liet een ‘fan’ weten. “Sorry, nog twee daagjes. Groetjes, Ann”, reageerde ze. “Zou je mij juist een concrete, opbouwende kritiek kunnen geven? Dan kan ik er mee aan de slag. Altijd bereid om te verbeteren”, ging ze verder.

Die kritiek kreeg ze ‘jammer genoeg’ nog niet. “Vroeger zou ik hier ziek van zijn. Nu is het gewoon twee seconden slikken. Één van de voordelen van ouder worden”, zet ze bij onderstaande foto op Instagram.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels