HomeNieuwsEntertainment“Angelina Jolie verleidde Brad Pitt door stiekem haar slipje uit te doen”

“Angelina Jolie verleidde Brad Pitt door stiekem haar slipje uit te doen”

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft naar verluidt haar pittigste charmes bovengehaald voordat ze een koppel vormde met Brad Pitt. Zo zou ze tijdens filmopnames met hem stiekem zonder ondergoed hebben geacteerd.

Angelina Jolie (45) en Brad Pitt (56) speelden in 2005 samen in de film ‘Mr. & Mrs. Smith’. Op dat moment was Brad nog getrouwd met Jennifer Aniston, maar het was al snel duidelijk dat er op de set iets bloeide tussen hem en Angelina.

Betrapt

Haar toenmalige bodyguard Mark Behar betrapte hen destijds immers meermaals in hun trailer. “Ze waren voortdurend aan het flirten en ze gedroegen zich als twee pubers die elkaar zagen zitten. Het was heel schattig. Ik betrapte hen meermaals al kussend in hun trailer. Het verbaasde me dan ook niet dat ze jaren later met elkaar trouwden”, vertelde hij aan Us Weekly.

(Z)ondergoed

Een andere bron die eveneens op de set aanwezig was, herinnerde zich nog een ander pittig detail. “Tijdens een vrijscène deed Angelina stiekem haar vleeskleurig ondergoed uit en kroop ze poedelnaakt bij hem in bed. Dat was het meest memorabele moment van de filmopnames”, klinkt het.

Kort huwelijk

In datzelfde jaar scheidde Brad van Jennifer na een huwelijk van vijf jaar. In 2006 raakte bekend dat Angelina zwanger was van Brad. Later kregen ze samen nog twee kinderen en adopteerden ze drie kinderen. Ze trouwden in 2014, maar in 2016 liep hun huwelijk op de klippen.

Het bericht “Angelina Jolie verleidde Brad Pitt door stiekem haar slipje uit te doen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels