HomeNieuwsEntertainmentAndré Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: “Ze is heel erg...

André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: “Ze is heel erg ziek”

Kopzorgen voor André Hazes Junior. De 25-jarige zanger heeft niet alleen zijn relatie met Monique Westenberg (41) stopgezet, ook met moeder Rachel gaat het slecht. “Ze is verdwaald”, zei de zanger in het Nederlandse televisieprogramma ‘Waar is de Mol?’.

De ruzie tussen de jonge Hazes en zijn moeder sleept al jarenlang aan. Zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg zou aan de basis liggen van de onenigheid. “De eerste jaren woonde ik naast mijn moeder. Op een dag sprak ze niet meer tegen mijn vrouw. Ook mijn zus hield ermee op. En omdat ik voor Monique koos, werd er ook niet meer tegen mij gesproken. Daarom ben ik weggegaan.”

Maar twee jaar geleden legden ze de ruzie bij en ging het een beetje beter. “Ik heb veel respect voor mijn moeder en voor alles wat ze deed. Maar ze is verdwaald. Ik hoop dat ze terugkomt en opnieuw gelukkig wordt. Ik kan niet boos op haar zijn, ze is gewoon heel erg ziek.”

André Hazes 15 jaar dood

Het is vandaag ook net vijftien jaar geleden dat André Hazes het leven liet. “Al 15 jaar zonder de koning”, schrijft André jr. bij een foto van zijn vader. De zanger wordt overladen met steunbetuigingen en liefde. Zelfs ex-vriendin Monique reageerde. “Hij ziet je…”, antwoordde ze met een hartje. Hazes overleed op 23 september 2004 na twee hartinfarcten en een hartstilstand.
 

Voir cette publication sur Instagram

Al 15 jaar zonder de koning.❤ #230904

Une publication partagée par Andre Hazes (@andrehazes) le


 

Het bericht André Hazes jr. dreigt ook moeder te verliezen: “Ze is heel erg ziek” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels