HomeNieuwsEntertainmentAnderson .Paak komt naar Pukkelpop

Anderson .Paak komt naar Pukkelpop

De Pukkelpop-organisatie heeft twintig nieuwe namen aan haar line-up voor de 34ste editie van het festival toegevoegd. Onder meer Anderson .Paak & The Free Nationals, Fisher, blackwave. en Bullet For My Valentine komen deze zomer naar Kiewit.

Vrijdag verwelkomt de Pukkelpop-organisatie nothing,nowhere, Nilüfer Yanya, Harvey Sutherland en Raketkanon. Ook het Antwerpse jazzhiphopduo blackwave. komt vrijdag langs. Zij stonden in 2017 al op Pukkelpop, terwijl ze vorig jaar een Secret Session op het festivalterrein en een optreden in de lijnbus The Buzz speelden.

Ook Hot Chip en Fisher zakken af

Op zaterdag kunnen festivalgangers luisteren naar Brutus, Cocaine Piss, Basement en Mini Mansions, met zanger Michael Shuman die ook bassist bij Queens of The Stone Age is. Daarnaast komen Altin Gün, Hot Chip en The Subs deze zomer naar Pukkelpop.

Op zondag 18 augustus spelen Anderson .Paak & The Free Nationals voor de tweede keer op Pukkelpop. In 2016 stonden ze al eens op het Limburgse festival. Afgelopen weekend speelden ze nog in de Antwerpse Lotto Arena. Ook de Australische dj en producer Fisher – bekend van het nummer ’Losing It’ – en de Welshe heavymetalband Bullet For My Valentine zijn erbij op zondag. Verder spelen Bamba Pana & Makaveli, Kikagaku Moyo, Macky Gee, Tommy Genesis en Pouya die dag.

Het bericht Anderson .Paak komt naar Pukkelpop verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels