HomeNieuwsEntertainmentAmazon maakt schrijversteam voor nieuwe televisieserie van ‘Lord of the Rings’ bekend

Amazon maakt schrijversteam voor nieuwe televisieserie van ‘Lord of the Rings’ bekend

Amazon heeft JD Payne en Patrick McKay aangesteld als scenaristen voor de televisieserie van ‘Lord of the Rings’. Het is niet de eerste keer dat de twee mannen zullen samenwerken. Eerder deden ze al samen ervaring op bij ‘Star Trek: Beyond’. 

Nadat vorig jaar in november bekend raakte dat Amazon een televisieserie ging maken van ‘Lord of the Rings’ , kreeg de de streamingdienst heel wat kritiek over zich heen, ook van acteurs uit de film. Toch is Amazon ervan overtuigd dat de serie een absolute voltreffer gaat zijn en daarom zijn er al vijf seizoenen besteld nog voor reeks gemaakt is.

Complexe wereld

“Vijf seizoenen lang de rijke en complexe wereld van J.R.R Tolkien uitbeelden zal geen eenvoudige klus worden. Maar we zijn blij dat we samen met Amazon die wereld opnieuw tot leven kunnen brengen. Het is begin van het grootste avontuur van ons leven, aldus het duo in een interview aan de Television Critics Association.

Het bericht Amazon maakt schrijversteam voor nieuwe televisieserie van ‘Lord of the Rings’ bekend verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels