Vind ons op

Zita

Alweer een ‘Temptation Island’-koppel uit elkaar

Entertainment

Alweer een ‘Temptation Island’-koppel uit elkaar

De ‘Temptation Island’-koppels vallen als vliegen de laatst tijd. Na Pommeline en Fabrizio, en Demi en Sidney, zijn nu ook Vanessa en Jeremy niet langer samen. Een verrassing, want ze hadden immers mooie plannen samen…

Vanessa en Jeremy kenden weinig problemen tijdens hun ‘Temptation Island’-avontuur in 2018. Het Nederlandse stel bezweek niet voor de verleiding en zette hun relatie nadien succesvol verder. Een half jaar geleden liet Vanessa nog weten dat het heel goed ging tussen hen. Ze hadden samen een huis gekocht en begonnen stilaan aan kinderen te denken.

Nieuwe liefde?

Nu blijkt dat Vanessa (24) en Jeremy (24) na een relatie van zeven jaar toch gebroken hebben met elkaar. Ze verwijderden alle foto’s van hun tweetjes op Instagram en ontvolgden elkaar. Het is onduidelijk waarom hun wegen scheidden, maar uit de Instagram Stories van Vanessa blijkt dat ze het goed kan vinden met een zekere Elaih, een fitnessmodel.

Geen enkel koppel uit ‘Temptation Island 2018’ nog samen

Vanessa en Jeremy waren het laatste koppel dat ‘Temptation Island 2018’ overleefde. Eerder sneuvelden de Vlaamse koppels Deborah en Tim, Megan en Kevin, en Nederlanders Danielle en Mezdi al.

VIJF
Instagram Stories / @vanypany
Instagram Stories / @vanypany

Het bericht Alweer een ‘Temptation Island’-koppel uit elkaar verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top