HomeNieuwsEntertainmentAllison Scott en Sean Dhondt niet langer samen: "Na tien jaar huwelijk...

Allison Scott en Sean Dhondt niet langer samen: “Na tien jaar huwelijk hebben we samen besloten onze relatie te beëindigen” (foto)

In een openhartig bericht op Instagram geeft Allison tekst en uitleg.

Sommigen hadden het – na de heisa over de gelekte naaktbeelden van enkele BV’s – misschien verwacht, maar nu is de spreekwoordelijke kogel ook door de kerk. Sean Dhondt en Allison Scott zetten een punt achter hun huwelijk.

“Na tien jaar huwelijk hebben Sean en ik besloten om, met liefde en respect voor elkaar, een einde te maken aan onze relatie”, aldus Allison.

“Zo dankbaar”

“Ik ben zo dankbaar dat België als ’thuis’ voor me aanvoelt”, gaat ze verder. “Bedankt voor alle steun die ik gekregen heb”, laat ze weten. “Ik kan niet wachten om te zien wat het leven verder voor mij in petto heeft”, besluit Allison haar bericht.

Ook Sean heeft zonet op Instagram gereageerd op het nieuws. “Na 10 jaar huwelijk hebben Allison en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan. Met respect en liefde voor elkaar, want alle lief en leed dat we deelden, neemt niemand ons ooit nog af.♥️”, laat hij weten.


Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels