Vind ons op

Zita

Adele toont voor het eerst haar nieuwe vriend

Entertainment

Adele toont voor het eerst haar nieuwe vriend

Adele (33) toont voor het eerst op Instagram haar nieuw lief en spelersmakelaar Rich Paul (39). Daarmee bevestigt de zangeres de geruchten over een relatie met de Amerikaanse sportmakelaar.

Opnieuw goed nieuws ten huize Adele. Afgelopen zaterdag kondigde de zangeres aan dat ze in december een nieuw album uitbrengt en een concert geeft. Nu laat ze ook weten dat ze opnieuw verliefd is. De Britse zangeres scheidde begin dit jaar officieel nog van haar voormalige man – en vader van haar zoontje Angelo (8) – Simon Konecki. Beiden vormden al sinds 2019 geen koppel meer.

Dat Adele en Paul een nieuw stel zijn, komt ook niet helemaal onverwacht. De geruchten gingen al even rond dat de twee aan het daten waren. Ook werden ze al eens gespot op een basketbalwedstrijd van LeBron James. Haar nieuwe vriend is geen onbekende in de basketwereld. Zo is de Amerikaan spelersmakelaar van onder meer bekende basketbalspelers LeBron James, Ben Simmons en Anthony Davis.

Die laatste trouwde dit weekend met zijn partner Marlen P. en daar was het nieuwe koppel ook bij aanwezig. In een fotocabine namen Adele en Paul samen een kiekje dat de Britse zangeres nadien op Instagram gooide samen met andere foto’s van haar outfit van de trouw. Onder haar post zette ze een hartje.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/adele-toont-voor-het-eerst-haar-nieuwe-vriend

Meer in Entertainment

To Top