Vind ons op

Zita

Adele ondergaat nieuwe transformatie: “Ik vond je leuker toen je zwaarder was”

Entertainment

Adele ondergaat nieuwe transformatie: “Ik vond je leuker toen je zwaarder was”

De Britse zangeres Adele (32) liet een tijdje weinig van zich horen, maar toen ze weer in de spotlights trad, had ze een complete transformatie ondergaan. In oktober 2019 postte ze een foto op Instagram waarop ze fel vermagerd was. Daarbij schreef de zangeres: “Eerst huilde ik, nu zweet ik.” Toen maakten haar fans zich al zorgen, en een nieuwe foto van Adele doet nu weer heel wat stof opwaaien.

De Someone Like You-zangeres is nog steeds heel wat kilo’s kwijt, maar heeft daarbovenop een dikke bos blonde krullen. Fans gaan onder de foto helemaal los over de transformatie. Zo reageren mensen dat ze vinden dat Adele niet meer op zichzelf lijkt, dat ze haar niet meer herkennen en dat ze de ‘oude Adele’ leuker vonden. Toch is er ook ruimte voor een compliment: “Ik vond je leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt. En je ziet er ook mooi uit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥♥

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Nieuw album

Het Britse tabloid The Sun meldde een tijdje geleden al dat Adele aan een nieuw album zou werken. Volgens bronnen doet ze dat niet alleen, maar krijgt ze hulp van meerdere bekenden uit de muziekwereld. Zowel zanger John Legend als de voormalig producer van Whitney Houston, Raphael Saadiq, worden genoemd.

“Adele legt haar hart en ziel in deze plaat, inclusief haar gevoelens na haar scheiding. Ze was al fan van Raphael sinds ze een tiener was. Ze wil dat haar volgende album veel soul bevat met een wat meer eclectische sound”, meldt een bron tegen de krant.

Bron: Metro Nederland

Het bericht Adele ondergaat nieuwe transformatie: “Ik vond je leuker toen je zwaarder was” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top