HomeNieuwsEntertainmentActrice Jennifer Lawrence en vriend zijn verloofd

Actrice Jennifer Lawrence en vriend zijn verloofd

Onze felicitaties aan actrice Jennifer Lawrence, die zich verloofd heeft met haar vriend Cooke Maroney. Dat meldt Page Six en is ondertussen bevestigd door de woordvoerder van de Amerikaanse actrice. 

Speculatie omtrent de verloving staken de kop op nadat de 28-jarige Oscarwinnares met een enorme ring werd gespot tijdens een romantisch etentje in New York. “De diamant was enorm. Ze zaten ergens verstopt in een hoekje, maar het leek alsof ze iets te vieren hadden”, vertelde een bron aan Page Six. Later die dag bevestigde haar woordvoerder aan E!News dat Lawrence wel degelijk verloofd is.

Laura Simpson

Volgens bronnen zou ’J-Law’ het nieuws inmiddels ook gedeeld hebben met vrienden en familie en compleet in de wolken zijn. Het blijft evenwel nog wachten op een officiële statement van de ‘Hunger Games’-ster.

Jennifer en de 34-jarige Cooke Maroney werden voor het eerst samen gespot afgelopen juni. Ze leerden mekaar kennen via een wederzijdse vriendin, Laura Simpson. De ‘onbekende’ Cooke is eigenaar van een kunstgalerie.

Net voor ze Maroney leerde kennen, datete Lawrence regisseur Darren Aronofsky, met wie ze ‘Mother!’ maakte. Daarvoor werd ze gelinkt aan Coldplay-zanger Chris Martin en acteur Nicholas Hoult. Nu lijkt ze dus definitief van ’t straat te zijn.

Het bericht Actrice Jennifer Lawrence en vriend zijn verloofd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels