HomeNieuwsEntertainmentActrice Daphne Wellens: «Geen dealbreaker als mijn vriend seks met iemand anders...

Actrice Daphne Wellens: «Geen dealbreaker als mijn vriend seks met iemand anders zou hebben»

‘F*** You Very, Very Much’-actrice Daphne Wellens praat in een interview openhartig over haar liefdesleven. Zo heeft ze het over onenightstands, overspel en jezelf blootgeven. «Als single had ik ook seks, en op die momenten voelde ik me op en top vrouw. Ik werd er zelfzeker van», klinkt het.

In ‘F*** You Very, Very Much’ vertolkt Daphne Wellens de rol van Violet, een overspelige vrouw met een alcoholprobleem die haar leven weer op de rails probeert te krijgen. In het echte leven is Daphne vier jaar samen met haar vriend. Hoewel overspel voor haar niet volledig uit den boze is, vindt ze het wel belangrijk om er eerlijk over te zijn. «Au fond vind ik niet dat het een regel moet zijn dat seks exclusief is. Maar bij Violet is er wel een groot probleem, natuurlijk: ze slaagt er niet in om eerlijk te zijn. Ze liegt de boel bij elkaar. Dat hoop ik te vermijden in mijn leven. Ik zeg mijn lief weleens dat het geen dealbreaker zou zijn als hij eens met iemand anders zou slapen, maar dat ik het dan wel graag zou willen weten. Ik vind het eng als dingen stiekem gebeuren», vertelt ze in Humo.

Geen slappe piemels

De 33-jarige actrice genoot vroeger met volle teugen van het single leven. Ze had vaak seks en dacht dat ze nooit jarenlang met dezelfde man zou kunnen samenblijven. Daar denkt ze nu anders over. «Het is voor het eerst dat ik echt samenwoon. Heel spannend vind ik dat, ook op seksueel vlak. Als single had ik ook seks, en op die momenten voelde ik me op en top vrouw. Ik werd er zelfzeker van. Want bij een onenightstand is er alléén de lust en alléén de seks: twee lijven die elkaar heel graag willen. Ik zag geen slappe piemels, terwijl mijn seksuele beleving in die vaste relatie veel intiemer voelt, net omdat ik niet meer de hele tijd een erectie zie.»

Praten over seks

«In een relatie geef je jezelf bloot, maak je jezelf kwetsbaar. Ik vind het zoveel intiemer dat mijn lief mij echt kent zoals ik helemaal ben, en vice versa. Waar ik altijd bang voor was – dat ik het nooit jaren met dezélfde man zou kunnen – blijkt nu helemaal geen probleem. Ik vind het ook fijn om over seks te praten met mijn lief. Iemand die zich durft te laten zien, die benoemt wat hij verlangt, dat vind ik aantrekkelijk. Sommige mensen vinden dat dat de spanning weghaalt. Ik vind het net tof om te zeggen: ‘Kom, we gaan nu seksen.’», besluit ze.

‘F*** You Very, Very Much’ is elke maandag om 21u30 te bekijken op Play4.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/actrice-daphne-wellens-geen-dealbreaker-als-mijn-vriend-seks-met-iemand-anders-zou-hebben

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels