HomeNieuwsEntertainmentAanrandingsklacht van Terry Crews is afgewezen

Aanrandingsklacht van Terry Crews is afgewezen

De klacht die Terry Crews had ingediend wegens vermeende aanranding, is afgewezen door de rechter. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite E! Online.

De rechter oordeelde dat het niet om een crimineel vergrijp ging, omdat de verdachte “geen contact had gemaakt met het huid van de slachtoffer”. Daarnaast zou de zaak verjaard zijn. Het incident vond immers plaats in februari 2016 en de termijn voor het misdrijf is één jaar.

“Hoge Hollywoodpiet”

De ‘Brooklyn Nine-Nine’-acteur en voormalige American Football-speler kwam vorig naar buiten met zijn verhaal in de nasleep van het schandaal rond producent Harvey Weinstein. Hij vertelde destijds dat hij samen met zijn vrouw op een feestje was van Adam Sandler, toen plots een “hoge Hollywoodpiet” op hem afkwam en hem in zijn kruis greep. Later bleek dat het om Adam Venit ging, die jarenlang aan het hoofd stond van het agentschap WME.

Venit werd een maandje geschorst, maar is ondertussen alweer aan het werk voor het bedrijf. Crews, die jarenlang een cliënt was van het agentschap, stapte daarom half november op bij WME.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels