HomeNieuwsEntertainmentAandachtige fan lost grote vraag uit ‘Home Alone’ op

Aandachtige fan lost grote vraag uit ‘Home Alone’ op

Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het binnenkort weer tijd voor onze jaarlijkse portie ‘Home Alone’. Dit keer met een antwoord op de prangende vraag: hoe kunnen ze Kevin in hemelsnaam vergeten?

Hoewel de familiefilm al 27 jaar oud is, vinden sommige fans het nooit te laat om ‘Home Alone’ eens grondig te analyseren. Hierdoor kon een superfan een antwoord vinden op de vraag hoe dat Kevin alleen thuis achtergelaten kon worden.

Ticket teveel?

Dat de familie Kevin over het hoofd zag in de auto valt nog te begrijpen, maar dat ze op de luchthaven niet merkten dat ze een vliegticket te veel hadden, is een vreemd verschijnsel. Tot nu, want aandachtige kijker en Redditgebruiker ‘bobcobble’ merkte een belangrijk detail op.

Tijdens het opruimen van de tafel belandt Kevins vliegticket in de vuilnisbak. Mysterie opgelost! Al verdenken heel wat fans Kevins vader van kwaad opzet. “Mr. Mcallister wist exact wat hij deed. Hij heeft zijn zoon moedwillig achtergelaten”, klinkt het online. Een bewijs hiervoor werd nog niet gevonden.

via GIPHY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels