HomeNieuwsEntertainment‘90210’-ster Luke Perry overleden na beroerte

‘90210’-ster Luke Perry overleden na beroerte

De Amerikaanse acteur Luke Perry (52) is in het St. Joseph’s Hospital in Burbank overleden. Volgens zijn agent werd de acteur, onder andere bekend van de Amerikaanse populaire televisiereeksen ‘Beverly Hills 90210’ en ‘Riverdale’, getroffen door een zware hersenbloeding.

Perry lag al sinds woensdag in het St. Joseph’s Hospital in Burbank nadat hij getroffen werd door een zware beroerte. De 52-jarige Amerikaan werd in een kunstmatige coma gehouden zodat zijn hersenen de tijd kregen om te herstellen, maar dat heeft niet mogen baten. Vanochtend deed zich opnieuw een hersenbloeding plaats, die hem uiteindelijk fataal werd. Zijn laatste uren was hij omringd door zijn naaste familieleden.

Perry brak in de jaren 90 door als Dylan in ‘Beverly Hills 90210’, een rol die hij tien jaar lang vertolkde. Daarna was hij nog te zien in tal van andere shows, waaronder recent nog de populaire Netflix-reeks ‘Riverdale’, waarin hij de vader van het hoofdpersonage speelde. Perry zal ook te zien zijn ‘Once Upon A Time In Hollywood’, de nieuwste film van Quentin Tarantino.

Het bericht ‘90210’-ster Luke Perry overleden na beroerte verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels