HomeNieuwsDit zijn de beste films en series die Netflix in augustus uitbrengt

Dit zijn de beste films en series die Netflix in augustus uitbrengt

In augustus moet je profiteren van het goede weer, maar het Belgische klimaat kennende hou je best ook lijst Netflix-titels aan de hand. Wij selecteerden voor jou de beste nieuwe releases.

The Mist

Mensen die houden van een goed potje griezelen, zullen met deze serie hun hart kunnen ophalen. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King en de film uit 2007. Een dorpje dat geteisterd wordt door criminaliteit, bevindt zich plots in een dichte mist die iedereen afsluit van de buitenwereld en van elkaar.

Atypical

Netflix is bekend om zijn onorthodoxe series en onderwerpen en Atypical is daar een nieuw voorbeeld van. De serie toont het leven van een 18-jarige jongen met autisme die er genoeg van heeft om alleen te zijn en op zoek gaat naar de liefde. Het tragikomische verhaal krijgt alvast een heel hoge score op Rotten Tomatoes.

Hail Ceasar!

Een film van de Coen-broers staat garant voor pret, bekende namen en verhaal waarvan je achteraf van twijfelt of het wel echt een verhaal is. Dat recept vormt ook de fundering voor ‘Hail Ceasar!’, de knotsgekke zoektocht van een filmstudio uit de jaren 60 naar een ontvoerde filmster. Je zal onder meer George Clooney, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Channing tatum, Josh Hartnett en Jonah Hill herkennen.

The Defenders

Marvel lijkt een onuitputtelijke hoeveelheid superhelden in de schuif te hebben liggen. De nieuwste namen die een tijdje in de spotlights mogen staan zijn Jessica Jones, The Iron Fist, Daredevil en Luke Cage. Zij hadden al elk een eigen serie, maar vormen nu samen The Defenders. Ze brengen dezelfde actie als de Avengers, maar Netflix heeft over alles een donker en ruw sausje gegoten.

Death Note

Netflix is bekend om de zelfgemaakte series, maar de streamingdienst stort zich sinds kort ook vaker op films. Een daarvan is Death Note, een horrorprent over een boek dat kan beslissen over leven en dood. Het voorwerp komt in de handen van het hoofdpersonage Light Turner, die er niet verstandig mee omgaat.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels