HomeNieuwsDeze beroemdheden trekken graag erop uit op de motor

Deze beroemdheden trekken graag erop uit op de motor

Mogelijk ben je op het moment al de trotste eigenaar van een motor. Is dat niet het geval? Het wordt dan zeker tijd om zo’n tweewieler aan te schaffen, waarna de motor verzekeren nodig is natuurlijk. Dit werkt in principe hetzelfde als je auto verzekeren, alleen dan is het voor een voertuig met twee wielen. Je kunt daarom ook je scooter verzekeren, wat ook genoeg beroemdheden zullen doen. Toch komen er steeds meer celebrities bij die graag de wegen verkennen op de motor. In dit artikel kun je daar een paar voorbeelden van vinden. Volg jij hun voorbeeld en ga je de Belgische snelwegen verkennen op je nieuwe aankoop? 

Brad Pitt 

Brad Pitt is al lang een fervente rijder van motors geweest. De acteur van de wereldberoemde film Fight Club bezit ondertussen dan ook al veel verschillende gemotoriseerde fietsen. Hierbij kun je onder andere denken aan een Ecosse Titanium, wat één van de duurste exemplaren ter wereld is. Daarnaast staat er in de garage van Pitt ook een nazi-motor uit de Tweede Wereldoorlog, wat maar liefst 400 duizend dollar waard is, omgerekend ruim 300 duizend euro. Brad heeft te veel fietsen in bezit gehad en op gereden om op te noemen, maar werd in het verleden sowieso gespot door het publiek terwijl hij op een grote BMW 1200GS reed in april 2017.

David Beckham

Waar David Beckham in het bekend naam maakte op het voetbalveld, doet hij dit ondertussen al jaren erbuiten. Dit komt zeker door zijn vrouw Victoria van de Spice Girls, maar ook in de motorwereld wordt Beckham steeds populairder en bekender. Hij is namelijk ondertussen op al op diverse zogeheten cruisers gezien, waarbij je onder meer aan Harley Davidsons en Triumphs kunt denken. Becks, zoals de ex-voetballer vaak genoemd wordt, is altijd al een begrip geweest in dit wereldje, maar na zijn BBC documentaire Into the Unknown uit 2014 werd hij daadwerkelijk gezien als een echte motorliefhebber. Hierin ging hij namelijk op avontuur door Brazilië op een T100 Bonneville die speciaal voor hem aangepast was. Dit deed Beckham samen met drie goede vrienden van hem.

Tom Cruise

Tom Cruise heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. De Hollywood ster van de Mission Impossible-franchise rijdt routinematig op motorfietsen in zijn films en voert ook de meeste van zijn eigen stunts uit. Hij rijdt echter niet alleen in zijn films op motors. Sterker nog, motorfietsen zijn een passie voor hem sinds hij een kind was, waarbij hij met name een liefhebber is van de snelle en krachtige modellen. De Vyrus 987 C3 V4 die in zijn verzameling te vinden is, is hier een goed voorbeeld van. Tom heeft altijd van de spanning van het leven op de rand gehouden en de gemakkelijkste manier om die adrenaline-fix te krijgen is door erop uit te trekken op de motor.

Hugh Laurie

Hugh Laurie maakte zijn debuut in het ‘Not The Nine O’Clock News’-team, daarna verscheen hij op ‘Blackadder’ en ‘Fry and Laurie’. Nu heeft hij wereldwijde bekendheid gekregen door zijn rol in het medische drama ‘House’, wat hem direct ook de best betaalde tv-acteur ter wereld maakte. Dit geld heeft hij onder meer gebruikt om zijn garage vol motors uit te breiden. Laurie heeft namelijk al een lange tijd een passie voor motorfietsen, waarbij zijn interesse met name ligt in de Triumph Bonneville. Hier is hij dan ook regelmatig op gespot tijdens een ritje in Los Angeles. De Triumph is echter niet de enige motor waarop hij rijdt, hij geniet ook al een tijdje van Yamaha’s XJR 1300 en de sportieve Honda CBR600RR.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels