Vind ons op

Zita

Een blik op de toekomst van cryptocurrency

Nieuws

Een blik op de toekomst van cryptocurrency

Een blik op de toekomst van cryptocurrency

Tegenwoordig is de bitcoin meer waard dan ooit. Bij de start was de Bitcoin slechts enkele centen waard en nu schommelt de koers tussen de 40.000 en 50.000 dollar. Niets voor niets zijn er dan ook al een aantal Bitcoins miljonairs. En toch is de vraag of cryptocurrency zoals Cardano, Dogecoin of Bitcoin de toekomst zijn.  Is het een  zeepbel die ieder moment kan barsten of is het de toekomst?

Waarom doen de cryptomunten het goed?

De populariteit van de munten is de afgelopen jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de koersen. Hierbij gaat het overigens niet alleen over de Bitcoin koers, maar ook over andere cryptomunten. Neem bijvoorbeeld de Ripple koers of de Ethereum koers die beiden sinds 2020 pieken kennen.  Het heeft diverse redenen, zo heeft de Corona (en een wereldwijde crisis) er voor gezorgd dat mensen meer gaan investeren. Maar ook de  grootschalige ontwikkelingen die het cryptonetwerk beter, veiliger en sneller maken zorgen ervoor dat er meer vertrouwen is.  Ethereum is daar een mooi voorbeeld van. Aan het einde van 2021 staat ETH 2.0 gepland, waarbij het netwerk wordt vernieuwd. Dat leidt tot snellere betalingen, meer veilige transacties en een beter netwerk.  Door deze ontwikkelingen is de kans groot dat de koers gaat stijgen. Daarnaast beschikken grote investeerders al over cryptogeld wat ze niet zo snel gaan verkopen zolang de koers stijgt of in ieder geval stabiel blijft. Dat zorgt sowieso al voor een betere koers met, volgens experts, mogelijk enorme stijgingen in waarde. Je kunt investeren in cryptocurrency dan ook goed zien als een investering voor een langere termijn, precies zoals de investeerders doen.

Het cryptonieuws volgen

Wil je weten wat de toekomst van cryptomunten is, dan is het goed om het nieuws op de voet te volgen. Ondanks dat er meer vertrouwen is in de munten blijft het  een volatiele markt met sterke prijsschommelingen. Het risico is er altijd dat je je geld kunt verliezen. Als je nieuws regelmatig volgt, kun je voorkomen dat je te grote verliezen lijdt. Door bijvoorbeeld jouw complete investering kwijt te raken. Aan de andere kant kan ook een gelegenheid zich aanbieden voor extra winst. Wil je beginnen met cryptomunten kopen kun je dat bij een broker zoals Litebit doen. Zij sturen daarnaast ook regelmatig nieuws zodat je weet wat er staat te gebeuren in de markt. Volg daarnaast ook zelf het nieuws zodat je een negatieve  of positieve beweging in de markt kunt zien aankomen. Om zo te voorkomen dat je grote verliezen lijdt. Of dat je juist een kans mist om winst te pakken. 

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Nieuws

To Top