HomeNieuwsDe zomerse jurkjes van Nikkie als eyecatcher

De zomerse jurkjes van Nikkie als eyecatcher

Op zoek naar een nieuw jurkje voor de zomer? Wellicht moet je dan eens kijken naar de razendpopulaire jurkjes van het Nederlandse merk Nikkie die bij vrouwen erg in de smaak vallen. Een korte introductie:

Het merk is vernoemd naar de oprichtster Nikkie Plessen (geboren in Utrecht) die van jongs af aan zich al aangetrokken voelde tot de modewereld. Ze begon haar loopbaan als actrice waardoor ze op tv was te zien bij bijvoorbeeld RTL en MTV. In 2012 besloot Nikkie om haar passie voor mode te volgen.

Het merk wat ook wel NP (Nikkie Plessen) Fashion wordt genoemd, kenmerkt zich door de hele vrouwelijke stijl in de kleding. Ook zijn sexy en edgy elementen die terug te vinden zijn in de stijl van het merk. Sinds 2016 werkt het merk samen met supermodel Kate Moss om stoere, vrouwelijke kleding uit te brengen. Voor deze zomer hebben wij van Zita items geselecteerd uit de nieuwste collectie jurken van Nikkie zodat je met een frisse kleding en energie de zomer in kan gaan. 

Dress Beige

Met deze jurk van Nikkie ben je helemaal klaar voor de zomer. 

Hij heeft een beige kleur en is door deze lichte kleur goed te combineren met zwart gekleurde accessoires. Ook zal het kledingstuk leuk staan bij hakken of een schoudertas. De Jurk komt uit de nieuwste collectie en is gemaakt van diverse materialen. Ook is hij goed te dragen naar formele gelegenheden. De band om de middel met het logo als patroon geeft hem een luxe chique uitstraling. 

Jean Dress Star White

Deze jurk met het streepjespatroon past goed bij laarsjes. Daarnaast kan je de jurk ook goed combineren met hakjes. Maar in de zomer is hij ook goed te combineren met sandalen. Deze leuke jurk is mouwloos en heeft een getailleerde pasvorm. Hierdoor is deze jurk erg leuk voor in de zomer. De jurk is gemaakt van verschillende materialen, namelijk voor 62% viscose, voor 30% van polyamide en als laatste voor 8% spandex. Aan de voorzijde is het logo van Nikki verwerkt.

Dress Dark Green

Deze donkergroene jurk uit de nieuwe collectie van Nikkie Plessen staat leuk bij hoge laarzen of gewoon bij simpele sneakers. Deze jurk met een egale kleur is goed te combineren met verschillende accessoires zoals tassen of een leuke hoed. Door het vrouwelijke ontwerp kan je deze zomer zelfverzekerd over straat lopen. 

Kalli Dress Beige Black

Door het nette maar toch edgy uiterlijk van deze jurk zal je er zelfverzekerd uit zien. Deze jurk is ideaal voor een stoere vrouw die weet wat zij wil. De jurk heeft een beige kleur met zwarte verticale strepen. Dit zorgt ervoor dat de jurk stoer is maar niet te wild. Erg mooi ontwerp met verticale lijnen.

Nikki logo dress

Deze prachtige jurk zal ervoor zorgen dat je opvalt deze zomer. Door de vrouwelijke vorm en korte mouwen is hij ideaal voor de zomer. Deze jurk staat erg leuk bij bijvoorbeeld een zwart leren jasje of een handtas. Het logo van het merk is verwerkt in de patroon van de jurk. Vanwege het kleurgebruik van rood met zwart is deze jurk goed te combineren met andere kledingstukken en accessoires. Maar het leukste is om de jurk te dragen met zwarte laarsjes of hoge hakken. 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels