HomeNieuwsChinees bedrijf mag geen sekspoppen meer delen

Chinees bedrijf mag geen sekspoppen meer delen

Een Chinees bedrijf lanceerde vorige week een deeldienst voor opblaasbare sekspoppen. Na amper een week moet het daar al mee stoppen.

Als we fietsen en auto’s delen, waarom dan geen sekspoppen? Dat moet het Chinese bedrijf Touch gedacht hebben toen het vorige week begon met een deeldienst voor opblaasbare sekspoppen.

De overheid kan niet lachen met deze nieuwe zaak en verplicht het bedrijf de deuren te sluiten. Touch verontschuldigt zich nu voor de “negatieve invloed” op de samenleving, meldt de Chinese krant Beijing News.

Voor 38 euro per nacht konden klanten de sekspoppen huren. “Het was onze bedoeling meer mensen erotisch plezier te laten beleven”, klinkt het. In de Chinese samenleving zijn er veel meer mannen dan vrouwen, waardoor miljoenen Chinese mannen een gedwongen celibatair leven.

Verpleegsters, prinsessen en heldinnen

In de catalogus van Touch zaten onder meer een opblaasbare verpleegster en een prinses, maar ook een heldin uitgerust met schild en zwaard. De siliconen verleidsters konden via een app op de smartphone besteld worden. Het bedrijf kon de dames desgewenst zelfs “voorverwarmd” leveren. Voor een extra som maakten de poppen ook geluid.

Het bedrijf kreeg naar eigen zeggen een bericht van de autoriteiten met een bevel om de dienst, die vorige week donderdag nog maar was gestart, stop te zetten. Touch heeft ook een sanctie aanvaard en verontschuldigt zich.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels