HomeNieuwsRomantisch huwelijksaanzoek valt in het water

Romantisch huwelijksaanzoek valt in het water

De Amerikaan Seth Dixon had zijn moed bijeengeraapt én een peperdure ring gekocht om zijn vriendin Ruth ten huwelijk te vragen. Maar op het moment suprême glipte het juweel tussen zijn vingers en viel het tussen de planken van de houten brug, pardoes in het water.

De Amerikaanse Uber-chauffeur had veel moeite gedaan om zijn huwelijksaanzoek tot in de puntjes voor te bereiden. Zo had man de ideale plaats uitgezocht, een pittoreske houten brug in het favoriete park van zijn vriendin, en een fotograaf geregeld om het memorabele moment vast te leggen. Als kers op de taart had hij een fonkelende verlovingsring uitgekozen ter waarde van maar liefst 3.300 euro.

Maar toen Dixon op één knie ging zitten, sloeg het noodlot toe. “Toen ik haar gezicht zag was ik volledig gechoqueerd”, vertelt de onfortuinlijke man aan CNN.

Crowdfundingcampagne

Op die manier viel het romantische moment letterlijk en figuurlijk in het water. De vrienden van het koppel besloten te hulp te schieten en hebben een crowdfundingcampagne op poten gezet, die 261 dollar (zo’n 218 euro) heeft opgebracht. Dankzij die inzamelingsactie kon Dixon zijn aanzoek herhalen, zij het met een goedkopere ring. Gelukkig voor de man zei Ruth deze keer volmondig “ja”.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels