HomeNieuwsBorstvergroting nog altijd hot topic: verschillen tussen siliconen en lipofilling

Borstvergroting nog altijd hot topic: verschillen tussen siliconen en lipofilling

Dat de size van borsten nog steeds hot topic is blijkt wel uit foto’s en reacties op social media. Zo lazen we onlangs nog hoe oud-deelneemster van Temptation Island Donna na het poseren in lingerie een sarcastische opmerking toegeschreven kreeg over ‘waar haar borsten zijn’.

Die opmerkingen van anderen zijn uiteraard geen reden om plastische chirurgie te laten doen, maar wie weet is het iets waarvan je zelf droomt. We vertellen je over de mogelijkheden en de verschillen tussen twee borst vergrotende technieken: siliconen en lipofilling van de borsten.

Steeds grotere borsten

Waar het jaren geleden nog opviel dat beha’s met een E-cup of groter in de rekken van veel lingeriewinkels nauwelijks te vinden waren, zien we de afgelopen jaren steeds meer een twist naar grotere verkrijgbare cupmaten. Dat heeft uiteraard te maken met de vraag, dames krijgen over het algemeen steeds grotere borsten, wat onder meer te maken heeft met dat men tegenwoordig gemiddeld gezien wat zwaarder is.

Bovendien blijft de populariteit van grote borsten maar meer en meer toenemen, het is onderdeel van het modebeeld. En dat zorgt er ook voor dat er steeds meer dames verlangen naar een (nóg) prontere voorgevel.

Borstvergroting met siliconen implantaten

Jezelf volstoppen met eten zal er grote kans voor zorgen dat de cupmaat van jouw borsten toeneemt, maar niet alleen die, want ook andere delen van het lichaam zullen meer vet opslaan. Dat heeft voor veel dames esthetisch gezien niet de voorkeur en daarnaast is veel vet opslaan ook niet de beste keuze voor je gezondheid.

Als alternatief zou je kunnen kiezen voor een borstvergroting met siliconen implantaten. Hierbij kun je de cupmaat zoveel vergroten als je zelf wilt. Vaak zal een aanvulling tot 500cc voldoen, dit is voldoende om een mooie boezem met volle en ronde borsten te creëren.

Borstvergroting door middel van lipofilling

Zie je het niet zitten om lichaamsvreemde materialen in je lijf te krijgen? Dan zou je kunnen kiezen voor het alternatief lipofilling van de borsten. Hierbij wordt er middels liposuctie vet uit andere delen van het lichaam gehaald, zoals billen of buik. Dit vet wordt vervolgens gezuiverd van bacteriën en bloed. Daarna kan dit geïnjecteerd worden in de borsten. Met deze techniek is het mogelijk om de borsten één cupmaat te vergroten.

Lipofilling ook voor billen, lippen en andere delen gezicht

De techniek lipofilling kan overigens ook worden toegepast op andere delen van het lichaam. Zo is de BBL operatie erg populair, oftewel de Brazilian Butt Lift. Want ook een groot achterwerk behoort tot het hedendaagse modebeeld. En wat dacht je van getuite lippen? Vergeet Botox, want lipofilling is een natuurlijke filler. Daarmee kun je tevens je jukbeenderen corrigeren, rimpels opvullen of zelfs lichtelijk je neus laten corrigeren.

Kies altijd voor een veilige kliniek

Wie vindt dat lipofilling geen ‘groot genoeg’ resultaat biedt (één cupmaat), komt toch uit bij de implantaten. Maar als we het nieuws moeten geloven dan zijn er genoeg horrorverhalen om het niet te doen. Is dat wel correct? Het nieuws presenteert immers voornamelijk de uitzonderlijke gevallen. En er zijn al zoveel dames die nergens last van hebben maar wel dolgelukkig zijn met hun nieuwe paar borsten.

Wellness Kliniek (Genk), specialist in borstvergrotingen met implantaten én met eigen vet, geeft aan dat erkende behandelingen veilig zijn, zolang je maar kiest voor een kliniek die weet wat ze doet en waar ze gebruik maken van hygiënische en bewezen materialen en technieken. Geen schimmige praktijken, maar echte professionals. Zorg dat je goed geïnformeerd wordt en dat je ook echt weet waarvoor je kiest alvorens je onder het mes gaat. Lees optioneel reviews van andere patiënten, want dat kan een goed beeld geven.

Sneller en beter herstel bevorderen met MIBIS techniek

Zelf maken ze bij Wellness Kliniek gebruik van de speciale MIBIS (Minimally Invasive Breast Implant Surgery) techniek, waarbij de operatie met zo min mogelijk lichamelijk letsel (en incisie) uitgevoerd kan worden. Bovendien zetten ze in op de beste implantaten op de markt, waaronder Motiva, Mentor, Natrelle en Arion, waarbij ze het merk specifiek afstemmen op jouw lichaam. Merk je dat je bij een kliniek zit die schimmig overkomt en waar ze je niet goed informeren? Dan is het wellicht beter om een stapje terug te doen en nog eens kritisch de kliniek onder de loep te nemen.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
32.2 ° C
33.8 °
30.4 °
24 %
3.1kmh
0 %
zo
34 °
ma
25 °
di
30 °
wo
23 °
do
24 °

Populaire Artikels