HomeNieuwsBizarZwangere vrouw steelt voor 900 euro aan spullen uit de Primark

Zwangere vrouw steelt voor 900 euro aan spullen uit de Primark

In Zoetermeer, Nederland, is een zwangere vrouw opgepakt voor een opmerkelijke diefstal. Ze stal voor maar liefst 900 euro aan artikelen die uit de Primark kwamen.

Spullen uit de Ierse winkelketen staan er om bekend om zeer goedkoop te zijn. Je moet dus al aardig wat kopen, of stelen, om aan een bedrag van 900 euro te komen bij Primark. Ook de politie van Zoetermeer reageerde dan ook verbluft door het incident op Facebook: “De vrouw heeft driftig en met volle overgave geprobeerd de jaaromzet van de Primark te verkleinen.”

Koffer vol

De dame, die overigens zes maanden zwanger is, liep meerdere keren de winkel binnen en buiten om de gestolen artikelen in haar auto te leggen. Een beveiligingsagent merkte dit op en hield de verdachte tegen. De dievegge duwde daarop de beveiliger van een trap, maar kon niet ontkomen. Bij de schermutseling raakte de beveiliger licht gewond. “Betrokken verbalisanten spoorden de auto van de verdachte op en daaruit kwamen de overige gestolen goederen die u op de foto’s ziet”, vertelt de politie verder. Bekijk de foto’s van de gestolen goederen hieronder.

 

Het bericht Zwangere vrouw steelt voor 900 euro aan spullen uit de Primark verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels