HomeNieuwsBizarZwangere vrouw onthoofd teruggevonden in appartement in Spanje

Zwangere vrouw onthoofd teruggevonden in appartement in Spanje

Een Roemeense vrouw is levenloos aangetroffen in haar bed in een appartement in de Costa Blanca. Ze werd onthoofd. De dader is nog niet bekend.

Het levenloze lichaam van Isabell Elena Raducanu werd dinsdag aangetroffen door haar vriend Juan Vicente, die mee in haar appartement in de Spaanse gemeente Xativa woonde. De 36-jarige vrouw lag naakt op het bed en was onthoofd met een groot mes.

Tweede moord in 24 uur tijd

Raducanu was zes maanden zwanger en heeft een 8-jarig dochtertje. Vermoedelijk was de vrouw een prostituee. De politie van Valencia onderzoekt de zaak, maar voorlopig werd niemand opgepakt. Het is de tweede moord op een vrouw in Valencia in 24 uur, nadat eerder de 29-jarige Beatriz Arroyo verstikt werd door haar partner toen ze een einde aan hun relatie maakte.

Gerechtigheid

Vrienden van de vrouw deelden mee dat Raducanu ervan droomde om politieagente te worden. Een van haar vriendinnen, Magnolia Molina Dominhues, schreef een emotioneel bericht op Facebook. “Ik beloof je dat gerechtigheid zal geschieden. Ik ga je alle liefde geven zoals jij je dochtertje liefhad. Je was zo lief en deed me altijd lachen. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen”, klonk het.

Het bericht Zwangere vrouw onthoofd teruggevonden in appartement in Spanje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels