HomeNieuwsBizarZwangere vrouw krijgt abortus aangeboden nadat ze rat in haar maaltijd vindt

Zwangere vrouw krijgt abortus aangeboden nadat ze rat in haar maaltijd vindt

Een Chinees restaurant heeft in plaats van excuses een abortus aangeboden aan een zwangere vrouw die een rat in haar bord vond. Sinds het nieuws bekend raakte verloor de zaak al 163 miljoen euro aan marktwaarde. 

Wat een gezellig etentje moest worden, draaide voor een gezin uit op een nachtmerrie. De vrouw en haar familie gingen eten in de populaire Chinese restaurantketen Xiabu Xiabu. Plotseling merkte de vrouw een rat in haar soep op. Extra pijnlijk: ze had al enkele happen van de maaltijd genomen.

Abortus

Als goedmakertje kreeg de vrouw eerst 700 euro schadevergoeding aangeboden. Maar de aanstaande mama weigerde dit en wilde zich eerst laten onderzoeken door een dokter voor ze geld aanvaardde. Volgens haar bood het restaurant later nog eens 20.000 yuan of zo’n 3.000 aan. Met het geld zou ze dan een abortus kunnen uitvoeren mocht ze vrezen voor de gezondheid van haar kind.

Marktwaarde

Sinds het nieuws bekend raakte, werd de foto van de rat overal op sociale mediasite Weibo gedeeld. De keten verloor op korte tijd zo’n 163 miljoen euro aan marktwaarde. Het bewuste filiaal is ook gesloten en er wordt een onderzoek naar de hygiëne gevoerd.

 

Foto Weibo

Het bericht Zwangere vrouw krijgt abortus aangeboden nadat ze rat in haar maaltijd vindt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels