Vind ons op

Zita

Zonnebadende vrouw wil niet opstaan en verpest zo foto’s pasgetrouwd koppel

Bizar

Zonnebadende vrouw wil niet opstaan en verpest zo foto’s pasgetrouwd koppel

Een huwelijksfeest organiseren kan de nodige stress bezorgen, zeker als er onvoorziene problemen opduiken. Zo wilde een Brits koppel graag hun huwelijksfoto’s laten nemen aan de kustplaats Torquay. Maar dat was buiten een koppige zonneklopster gerekend. 

Mark en Mandy Ling waren net in het huwelijksbootje gestapt toen ze besloten om naar een huwelijksprieeltje te gaan in het nabijbelegen Tessler Gardens-park voor hun fotoshoot. Met allerlei scenario’s hadden ze rekening gehouden: slecht weer, vogels, maar niet met een koppige zonneklopster die weigerde op te staan. De vrouw werd gevraagd om even op te staan, maar ze veinsde te slapen en vertikte het om zich te verplaatsen.

Op de achtergrond

De fotograaf had uiteindelijk geen andere keuze dan de foto’s te nemen met de vrouw op de achtergrond. Na tien minuten leek het erop dat ze wegging, maar ze liet ostentatief al haar spullen achter. Enkele gasten waren zo geshockeerd dat ze de hele situatie filmden en op internet plaatsen. Gek genoeg kregen ze niet de steun die ze verwachten. Veel mensen vonden dat het bruidspaar in de fout was gegaan en nooit aan de vrouw had mogen vragen om op te schuiven. Het koppel was zo onder de indruk van de commotie dat ze in allerlei op huwelijksreis zijn vertrokken. Verschillende Britse kranten zijn alvast een zoektocht gestart naar de onbekende dame in de video.

Het bericht Zonnebadende vrouw wil niet opstaan en verpest zo foto’s pasgetrouwd koppel verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top