HomeNieuwsBizarZint ‘W817’ op een comeback? Acteurs doen alvast geheimzinnig

Zint ‘W817’ op een comeback? Acteurs doen alvast geheimzinnig

Gisteren ging de eerste show van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ van start. Dat het een groot succes was, zal niemand ontkennen. Het prikkelt de ‘W817’-cast zelfs voor een mogelijke comeback.

Goed nieuws voor de ‘W817’-fans. Tijdens een interview bekennen de acteurs van de geliefde serie dat ze aan iets nieuws werken. De cast speelt niet alleen met het idee nieuwe afleveringen uit te zenden, ook willen ze na de ‘Throwback Thursday’-shows samen op de planken staan. Wat dat nieuwe project precies zal zijn, houden de acteurs nog geheim. “We zijn er helemaal klaar voor”, klink het enthousiast.

2003

‘W817′ speelde zich af in een studentenhuis waarin vier jongens en twee meisjes, Akke, Carlo, Steve, Tom, Zoë, Birgit en Jasmijn, samenwoonden. De serie toonde niet alleen komische situaties, er kwamen ook ernstige thema’s zoals homoseksualiteit kwamen aan bod. In de allerlaatste aflevering, dat in 2003 op de buis kwam, is iedereen afgestudeerd en besluit elk lid van de vriendengroep zijn eigen weg uit te gaan.

Wellicht broeden de acteurs nu op een vervolg. Hoe de mogelijke comeback eruit zal zien, hebben we enkel het raden naar. De stopzetting van de serie, vijftien jaar geleden, kwam op vraag van de acteurs. Zij vonden het het stilaan onrealistisch om als dertigers studenten te blijven spelen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels