Vind ons op

Zita

Ze ontmoet haar schoonvader voor de ‘eerste keer’. Dan beseft ze dat ze met hem een ONENIGHTSTAND had gehad!

Bizar

Ze ontmoet haar schoonvader voor de ‘eerste keer’. Dan beseft ze dat ze met hem een ONENIGHTSTAND had gehad!

Naar familiefeesten gaan, ’t is en blijft toch vaak wat onwennig.

Zeker voor een dame uit Brisbane (Australië). Op Kidspot, een blog, deelde ze het verhaal van haar eerste ontmoeting met haar schoonvader. Nu ja, eigenlijk van haar tweede ontmoeting met de man.

Toen ze nog vrijgezel was, ging ze vaak op date met oudere mannen. Toch kon ze de ware niet vinden. “Mijn vrienden suggereerden om ook meer met mannen van mijn leeftijd af te spreken. Toen leerde ik Tony kennen”, aldus de dame. Tony was even oud als zij en het klikte echt. “We begrepen elkaar op een niveau dat ik nog nooit ervaren had.”

Van het een kwam het ander en uiteindelijk vroeg Tony haar ook ten huwelijk. Hoog tijd om de schoonouders te ontmoeten. Tony waarschuwde: “Mijn vader heeft iets met jongere dames.” Dat lachte de dame aanvankelijk nog weg. Tot ze haar toekomstige schoonpapa zag: “Daar stond hij dan, de kerel met wie ik een paar jaar voordien een onenightstand had gehad. Ik kende hem als Marty, en ik wist meteen dat hij het was.” Ook de onenightstand herinnerde de dame zich nog levendig: “Achteraf sloop ik uit zijn appartement omdat ik hem mijn nummer niet wou geven.”

Bij hun eerste (her)ontmoeting merkte de vrouw op dat Martin haar ook herkend had. Nu, vier jaar later, heeft noch zij, noch haar schoonvader/onenightstand ook maar één woord gerept over hun ‘geheim’. Gelukkig ontmoeten ze elkaar niet al te vaak omdat ze niet in elkaars buurt wonen. Nu maar hopen dat er, na haar blogpost, bij Tony geen lichtje gaat branden zeker?

Foto: freeimages.com/Arjun Kartha

Meer in Bizar

To Top