HomeNieuwsBizarWereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België

Wereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België

Het is een hoogdag voor mensen die van pizza én Bicky Burgers houden (en zo zijn er veel). Voortaan kan je bij de pizzaketen Domino’s smullen van een Bicky-pizza. Ons land is het eerste ter wereld waar de creatie gelanceerd wordt.

Dromen komen soms echt uit. Dat bewijst de nieuwste creatie van Domino’s: de Bicky-pizza. Je leest het goed, het is een pizza met de smaken van een Bicky Burger. Het nieuwe item op de menu van de pizzaketen is vanaf vandaag beschikbaar en België is wereldwijd het eerste land waarin de speciale pizza gelanceerd wordt.

Bicky-saus en krokante ajuintjes

“Naar de frituur gaan zit er bij de Belgen echt ingebakken. Maar liefst 91% van de Belgen vindt dat ‘frietjes van de frituur’ onlosmakelijk verbonden zijn met onze cultuur. De Bicky burger is één van de meest bestelde favorieten”, legt innovatie-chef Tyla Robinson uit. “Dat bracht ons op het idee om het beste van twee werelden samen te brengen in deze exclusieve en originele pizza. Waarom zou je nog kiezen als je beiden kan combineren tot een smakelijk geheel?”

De nieuwe pizza werd gelanceerd in twee varianten: de Bicky Original met gehakt en de Bicky Chicken. Allebei zijn ze belegd met Bicky-tomatensaus, Bicky-hot sauce, mozzarella, augurken, Bicky-dressing en krokante ajuintjes. Domino’s lanceerde onlangs ook een val-au-vent-pizza.

Het bericht Wereldwijde primeur: pizzaketen lanceert Bicky-pizza in België verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels