HomeNieuwsBizarWaarom je altijd een fles water onder je hotelbed moet gooien (video)

Waarom je altijd een fles water onder je hotelbed moet gooien (video)

Op TikTok deelt Esther Sturrus haar reisadviezen. Zij werkt als stewardess bij de luchtvaartmaatschappij KLM en kent het reilen en zeilen van het vak. Een van haar tips is om bij het betreden van je hotelkamer altijd een waterfles onder je bed te werpen. Maar waarom? Metro legt het uit.

Stewards weten vaak veel over reizen. Esther Sturrus, een stewardess bij KLM, gebruikt haar ervaring om regelmatig reistips te delen op TikTok. Tussen de gebruikelijke tips door, geeft ze dit bijzondere advies…

Bowlen met een waterfles

Ja, de jonge vrouw raadt reizigers aan om altijd een waterfles richting het bed te kegelen zodra ze hun hotelkamer binnenkomen. Waarom? Omdat je dankzij dit eenvoudige trucje weet of er een dief of indringer onder je bed zit.

Als de fles helemaal naar de andere kant van het bed rolt, ben je veilig en zo niet… ren! En zelfs dan moet je niet meteen pannikeren. Er ligt niet per se iemand met slechte bedoelingen onder je bed, maar misschien wel een extra deken of een koffer die iemand is vergeten.

Andere tips

En hoewel deze tip misschien wat vergezocht lijkt, zijn niet alle tips van de stewardess dat. Ze raadt bijvoorbeeld aan om een föhn te gebruiken om de spiegel te ontwasemen, papieren bekertjes om te draaien en er een gat in te maken om je tandenborstel ver van bacteriën te houden, of je smartphone in een kopje te zetten voor een luidsprekereffect als je naar muziek luistert.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/move/waarom-je-altijd-een-fles-water-onder-je-hotelbed-moet-gooien-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels