HomeNieuwsBizarVrouwelijke scheidsrechter in tranen na gelekte naaktbeelden: «Ik wens dit niemand toe»

Vrouwelijke scheidsrechter in tranen na gelekte naaktbeelden: «Ik wens dit niemand toe»

Een Italiaanse voetbalscheidsrechter heeft een klacht ingediend nadat naaktbeelden van haar verspreid werden. «Vandaag ben ik het slachtoffer, morgen kan het iemand anders zijn», klinkt het.

Diana Di Meo is een 22-jarige vrouw die regelmatig scheidsrechter van dienst is bij voetbalwedstrijden in haar woonplaats Pescara. Onlangs lekten enkele expliciete foto’s en video’s van haar online. Vermoedelijk heeft iemand ze gestolen van haar smartphone.

Huilen en overgeven

De vrouw is er het hart van in. «Ik heb mezelf opgesloten en heb de afgelopen twee dagen niets anders gedaan dan gehuild en overgegeven. Het gaat hier om privébeelden van mij die gestolen werden. Iemand moet in mijn smartphone geraakt zijn, ik weet niet hoe ze het klaargespeeld hebben. Ik heb een klacht ingediend en de politie onderzoekt de zaak», vertelt ze op Instagram.

Durven praten

Di Meo, die meer dan 80.000 volgers heeft op Instagram, hoopt met haar verhaal een stem te bieden aan andere slachtoffers. «Ik wens dit niemand toe. Ik probeer met de situatie om te gaan, maar niet iedereen kan dat zomaar. We moeten de mensen die dergelijke zaken delen, aangeven. Ik durf erover praten, maar velen kunnen dat niet en steken zich weg. Ik hoop dat ik een stem kan bieden aan alle slachtoffers van dergelijke praktijken. De enige echte schuldige zit aan de andere kant van het scherm. Vandaag ben ik het slachtoffer, morgen kan het iemand zijn die close is met degenen die nu naar de filmpjes kijken en ermee lachen», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouwelijke-scheidsrechter-tranen-na-gelekte-naaktbeelden-ik-wens-dit-niemand-toe

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels