HomeNieuwsBizarVrouw wordt lastiggevallen in fitness, maar dankzij haar gedurfde reactie mag hij...

Vrouw wordt lastiggevallen in fitness, maar dankzij haar gedurfde reactie mag hij niet meer binnen (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een video gedeeld waarin ze een man duidelijk maakt dat hij haar met rust moet laten. Blijkbaar viel de man haar al maandenlang lastig, maar nu was het genoeg geweest.

Chelsie Gleason was onlangs rustig aan het fitnessen tot er plots een man naast haar opdook. Hij kwam erg dicht bij haar staan en begon wat dingen te vertellen die haar niets aangaan. De 20-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Texas legt in een TikTok-video uit dat ze de man totaal niet kent, maar dat hij haar «al maandenlang lastigvalt». Deze keer deed ze bewust haar oortjes in en probeerde ze hem te negeren.

Buitengezet

Maar de man gaf niet op en wanneer hij té dicht komt, is het welletjes voor haar. Ze zet een stap opzij en zegt op assertieve wijze: «Blijf uit mijn buurt!». Vervolgens wandelt de man dan toch weg. In een update legt ze uit dat ze het incident gemeld heeft bij het fitnesspersoneel. «Ze weten wie het is en hij mag de fitness niet meer in», klinkt het.

Steun van volgers

De video werd inmiddels al meer dan 12 miljoen keer bekeken. Haar volgers prijzen haar voor haar moedige optreden. «Ik ben trots op je dat je zo voor jezelf opkomt», «De fitness moet voor iedereen een veilige plek zijn. Goed dat je jezelf weerde», en «Ik ben zo blij dat je wegsprong en je stem verhief», lezen we onder meer in de reacties.

@justchesslee

being a female is fun(:

♬ original sound – Chelsie Gleason

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-wordt-lastiggevallen-fitness-maar-dankzij-haar-gedurfde-reactie-mag-hij-niet-meer-binnen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels