HomeNieuwsBizarVrouw vindt levend kuikentje in koelkast

Vrouw vindt levend kuikentje in koelkast

Een Filipijnse vrouw heeft een levend kuikentje gevonden in haar koelkast. Abi Gonzales had eieren gekocht op een markt en in haar kapotte koelkast gestoken. Omdat het een heel warme dag was, kwam een van de eitjes uit.

De Filipijnse Abi Gonzales gebruikt de oude, kapotte koelkast als opbergplaats. Afgelopen woensdag hoorde ze er plots getsjirp uit komen, waarop ze nieuwsgierig de koelkastdeur opende. Tot haar grote verbazing was een van de eitjes uitgekomen. Ze had die pas enkele uren eerder op een markt gekocht.

Broedmachine

He eitje kwam uit doordat het een bijzonder warme dag was. Buiten liep de temperatuur op tot maar liefst 40 graden Celcius, waardoor het ook in de koelkast zeer heet werd. Die deed dienst als broedmachine en schonk het kuikentje leven. “We kochten de eieren voor een lagere prijs dan normaal, maar de marktkramer zei ons niets over een embryo”, verklaart Abi aan HLN.

“Ik hoorde iets tsjirpen in de keuken en was zo blij toen ik het kuikentje zag. We hebben het gewassen en gaan het houden als huisdier”, vertelt de vrouw verder. Ze noemde het kuikentje ‘Pasen’, omdat het kleine wonder zo dicht bij de feestdag werd geboren.

Het bericht Vrouw vindt levend kuikentje in koelkast verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels