HomeNieuwsBizarVrouw verkracht op strand van Magaluf: “Als je niet meewerkt, verdrink ik...

Vrouw verkracht op strand van Magaluf: “Als je niet meewerkt, verdrink ik je in zee”

Een Britse vrouw beweert verkracht te zijn door een Franse toerist in Magaluf. Volgens de vrouw dreigde de man ermee haar te verdrinken als ze tegenwerkte.

De feiten speelden zich woensdagavond af op het strand van Magaluf, een populaire feestbestemming op het Spaanse eiland Majorca. De 22-jarige vrouw en de Franse toerist (22) verbleven in hetzelfde viersterrenhotel. Een vriendin van de vrouw hield een verjaardagsfeestje op haar kamer, en de Franse toerist leerde haar kennen omdat hij in de kamer ernaast sliep.

Verkracht in hangmat

De twee zouden vervolgens samen snel iets gegeten hebben en naar het strand gewandeld zijn, waar ze in een hangmat kropen. Vervolgens zou de man aangedrongen hebben om seks met haar te hebben. Toen ze tegenstribbelde, dreigde hij ermee haar te verdrinken als ze hem zijn gang niet liet gaan met haar. De vrouw beweert tevens dat hij de verkrachting filmde en gedeeld heeft op Snapchat.

“Wederzijdse instemming”

De Franse toerist werd opgepakt op verdenking van verkrachting. Hij ontkent haar verkracht te hebben en beweert dat het om seks ging met wederzijdse instemming. Naar eigen zeggen heeft hij haar evenmin gefilmd. Het lichtje van zijn smartphone zou gebrand hebben omdat hij haar lichaam wilde zien tijdens de seks.

De zaak wordt verder onderzocht. De vrouw werd naar het ziekenhuis gevoerd voor een routineonderzoek.

Het bericht Vrouw verkracht op strand van Magaluf: “Als je niet meewerkt, verdrink ik je in zee” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels