HomeNieuwsBizarVrouw uit vliegtuig gezet wegens «ongepaste» broek: «Ik moest ze voor hun...

Vrouw uit vliegtuig gezet wegens «ongepaste» broek: «Ik moest ze voor hun ogen uitdoen»

Een Zuid-Koreaanse dj werd onlangs uit het vliegtuig gegooid omdat ze een broek droeg waarop expliciete woorden stonden. «Ik voelde me vernederd en was doodsbang», zucht ze.

Hwang So-hee nam onlangs een vlucht van New York naar Los Angeles, maar nog voor het vliegtuig opsteeg, werd ze aangesproken op haar outfit. Volgens het personeel was haar broek «ongepast» en «aanstootgevend» omdat er meermaals ‘F*ck You’ op stond. Ze moest het vliegtuig zonder verdere uitleg verlaten.

Binnenstebuiten

De 34-jarige vrouw, die bekend is onder de naam DJ Soda, smeekte om de vlucht toch nog te mogen nemen omdat ze een belangrijke vergadering had. Ze stelde voor om een andere outfit aan te doen, maar dat mocht niet. De enige optie was om haar broek binnenstebuiten aan te doen. «Ik trok mijn broek uit terwijl het personeel er op zat te kijken. Ik voelde me vernederd en was doodsbang tijdens de zes uur durende vlucht naar Los Angeles. In mijn 8-jarige carrière heb ik nog nooit zoiets meegemaakt. Nooit eerder werd ik oneerlijk behandeld, en al zeker niet in een land dat vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel draagt», schrijft ze op Twitter.



Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-uit-vliegtuig-gezet-wegens-ongepaste-broek-ik-moest-ze-voor-hun-ogen-uitdoen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels