HomeNieuwsBizarVrouw tijdens huwelijksreis uit restaurant gezet wegens ‘ongepaste’ outfit: «Waarom in godsnaam?!»...

Vrouw tijdens huwelijksreis uit restaurant gezet wegens ‘ongepaste’ outfit: «Waarom in godsnaam?!» (video)

Een Amerikaanse vrouw werd onlangs in een restaurant aangesproken op haar outfit. Het personeel vond die ongepast en vroeg haar om het etablissement te verlaten…

De vrouw was met haar kersverse echtgenoot op huwelijksreis in Punta Cana, een plaats op de Dominicaanse Republiek. Ze wilde er sexy uitzien tijdens hun restaurantbezoek en opteerde voor een jurk met opvallende uitsnijdingen.

Uitdagen

Toen ze arriveerde in het restaurant, werd ze echter meteen de deur gewezen omwille van haar outfit, die volgens het personeel niet gepast was. «Ik mag hier niet zijn omdat ik blijkbaar gekleed ben als een hoer en niemand van jullie kan me uitstaan. Maar ik wou gewoon ‘proficiat’ zeggen», klinkt het in een video die ze deelde op TikTok.

@lolovetalk

This actually happened on our honeymoon #funny #honeymoon #freakumdress #kickedout #fypシ #parati #puntacana #vacation

♬ Maddy Carnival Scene – Gen

Verontwaardiging

Niemand van haar volgers begrijpt echter waarom ze buiten vloog. «Alles is bedekt, dus ik zie niet in wat hier ongepast aan is», «Je ziet er fantastisch uit», «Haha, wat een dresscode!? Waarom in godsnaam?!», en «Serieus? Hoewel het pikant is, wordt alles netjes bedekt», klinkt het in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-tijdens-huwelijksreis-uit-restaurant-gezet-wegens-ongepaste-outfit-waarom-godsnaam-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels