Vind ons op

Zita

Vrouw terechtgewezen op werk wegens ‘ongepaste’ outfit: «Het komt door mijn figuur» (video)

Bizar

Vrouw terechtgewezen op werk wegens ‘ongepaste’ outfit: «Het komt door mijn figuur» (video)

Een Amerikaanse vrouw werd op het werk tot tweemaal toe op de vingers getikt omdat ze zogezegd ongepast gekleed was. Volgens haar ligt het gewoon aan haar opvallende lichaamsvorm.

Nina Osegueda vertelt het bizarre verhaal als antwoord op een vraag die de ronde doet op TikTok: «Wat heeft een job je geleerd dat je nooit zal vergeten?». De vrouw herinnert zich dat ze tot tweemaal toe bekritiseerd werd omwille van hoe ze eruitzag. «Ik werd op twee verschillende jobs berispt omdat ik me ‘ongepast’ kleedde. Het komt gewoon door mijn figuur. Ik heb geleerd dat hoe gepast ik me ook kleed, mijn lichaam zodanig afleidt dat ik nooit gepast genoeg gekleed zal zijn voor het werk», klinkt het.

Onbegrip

Nochtans draagt Nina in de video duidelijk geen ongepaste outfit. Haar volgers vinden het dan ook onbegrijpelijk van haar vorige werkgevers. «Nee, dat is absoluut niet jouw fout», «Je bent heel netjes gekleed en je hebt een prachtig lichaam», en «Jammer dat je zoiets moest meemaken. Je zou moeten kunnen dragen wat je wil», wordt er gereageerd.

@ninaosegueda

#stitch with @clayyedward i was reprimanded twice at 2 different pffices for dressing “inappropriately”. it’s just my shape. ‍♀️ #bodyimage #bodyimageissues #body #hips #thicc #officelife

♬ original sound – Nina Osegueda

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-terechtgewezen-op-werk-wegens-ongepaste-outfit-het-komt-door-mijn-figuur-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top