HomeNieuwsBizarVrouw ruilt zeldzame McDonald’s-saus voor auto

Vrouw ruilt zeldzame McDonald’s-saus voor auto

Een Amerikaanse vrouw heeft een opmerkelijke deal gesloten: een potje szechuansaus in ruil voor een auto. De beperkte oplage bij McDonald’s had een hetze veroorzaakt in de VS. Duizenden fans van de televisieserie ‘Rick and Morty’ schreeuwden moord en brand omdat ze het goedje niet konden bemachtigen. 

De hamburgerketen bracht de saus – die in 1999 voor het eerst tijdelijk opdook ter promotie van de Disneyfilm Mulan – voor één dag terug naar zijn restaurants. Dat gebeurde na een oproep door de fans van ‘Rick and Morty’, al vielen zij dus niet allemaal in de prijzen.

Nieuwe auto

De 23-jarige Rachel Marie was wel één van de gelukkigen die een potje kon bemachtigen. Hoewel ze na het zien van de aflevering geneigd was om de saus te proberen, besloot ze toch eens te kijken wat andere fans er voor over zouden hebben. En dat bleek heel wat: de gedreven onderhandelaar vond een man bereid om zijn Volkswagen Golf te ruilen voor één potje.

Marie’s vriend, die ook bij de gelukkigen was, pakte het minder verstandig aan. De man had de saus al binnengespeeld toen hij ontdekte dat sommige fans er 300 dollar (zo’n 254 euro) voor wilden bieden. “Hij zei wel dat het geweldig was,” vertelt Marie tegen Huffington Post. “Zeker 300 dollar waard.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels